Вести

ОО СНС Петровац на Млави прославио страначку славу - Свету Петку

ОО СНС Петровац на Млави, уз поштовања свих мера и препорука Владе Републике Србије у виду заштите против COVID-a, прославио је страначку славу - Свету Петку. У несељу Каменово, у цркви Светог цара Константина и царице Јелене, након свете литургије обављено је резање славског колача.

Компанија Galenika Pharmacy донирала заштитне маске ученицима

У понедељак 31. августа компанија Galenika Pharmacy уручила је донацију Општини Петровац на Млави. У питању су заштитне маске, намењене ученицима са територије наше општине. Испред ОО СНС Петровац на Млави чину уручивања дониране заштитне опреме присуствовао је потпредседник Горан Ристић.

Душко Нединић поново изабран за председника општине

Председник ОО СНС Петровац на Млави Душко Нединић данас је на конститутивној седници Скупштине општине Петровац на Млави изабран да и у наредном мандату буде на челу општине Петровац на Млави. Такође и Горан Ристић, потпредседник ОО СНС Петровац на Млави, поново изабран је на место заменика Председника општине.

Конференција за медије председника ОО СНС Петровац на Млави

У просторијама Српске напредне странке у Петровцу на Млави данас се медијима обратио председник ОО СНС господин Душко Нединић поводом многих неистина и спекулација у вези наводне изградње кампа за мигранте на територији наше општине и изградњи мини хидро електрана.

Штанд ОО СНС Петровац на Млави

Активнисти ОО СНС Петровац на Млави данас су организовали изборни штанд у свом граду и том приликом у разговору са суграђанима поделили промотивни материјал Српске напредне странке.

Pages