Вести

Завршени радови у оквиру пројекта унапређења путне инфраструктуре на подручју општине Петровац на Млави

Руководство општине Петровац на Млави, уједно и руководство ОО СНС Петровац на Млави, обишло је данас новоизграђене путне правце у оквиру пројекта унапређења путне инфраструктуре на подручју општине Петровац на Млави.

Радови на изградњи нових саобраћајница

У Петровцу на Млави у току су грађевински радови на изградњи приступних саобраћајница у оквиру улице Јована Јовановића Змаја на локацији на којем ће бити изграђен нови вртић на К.П. број 2142/20 у близини спортске хале "Драгутин Томашевић".

Министарка заштите животне средине обишла радове на изградњи трансфер станице

Ирена Вујовић министарка заштите животне средине обишла је данас радове на изградњи трансфер станице са рециклажним двориштем на локацији градске депоније "Свине" у Петровцу на Млави.

Отворен Сајам запошљавања у Петровцу на Млави

У организацији Националне службе за запошљавање, филијала Пожаревац, испоставе Петровац на Млави и Жагубица, данас је отворен Сајам запошљавања који се одржава у спортској хали "Драгутин Томашевић" у Петровцу на Млави. Учешће на сајму узело је 18 послодаваца који су исказали потребе за 71 радником.

СНС и Александар Вучић апсолутни победници и на поновљеним изборима

На територији општине Петровац на Млави у суботу 16. априла 2022. године одржани су поновљени избори на два бирачка места: БМ број 31 - Петровац 3 и БМ број 36 - Рановац 2. На оба бирачка места Српска напредна странка и Александар Вучић убедљиво су победили.

Александар Вучић и СНС апсолутни победници избора на територији општине Петровац на Млави

Изборна листа Српске напредне странке и њен кандидат за председника Републике Србије, Александар Вучић апсолутни су победници избора који су одржани у недељу 3. априла 2022.године.

Pages