Вести

Отворен пешачко-бициклистички мост у Петровцу на Млави

Поводом "4. Јуна" - дана општине Петровац на Млави свечано је у саобраћај пуштен пешачко-бициклистички мост преко реке Млаве у Петровцу на Млави. У близини реконструисаног моста постављен је интерактивни тотем у циљу промоције туристичке понуде и локалитета у општинама Петровац на Млави и Деспотовац.

Нединић потписао уговор о наменским трансферима у области социјалне заштите

Председник општине Петровац на Млави, Душко Нединић, потписао је данас уговор о наменским трансферима у области социјалне заштите са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Чланови ОО СНС Петровац на Млави обишли радове на регионалном путу Петровац-Кучево

Представници ОО СНС Петровац на Млави обишли су радове на реконструкцији и санацији деонице регионалног пута Петровац - Кучево (Мелничко брдо), која је највише била оштећена због клизишта. Дужина реконструисане деонице износи 2,5 километара.

Реконструисано игралиште за мале спортове у Новом насељу

Руководство општине Петровац на Млави на челу са председником општине и ОО СНС обишло је данас реконстpуисано игралиште за мале спортове у Новом насељу у Петровцу на Млави.У циљу безбедности боравка деце на самом игралишту, игралиште је комплетно ограђено.

Душко Нединић посетио кадетску репрезентацију Србије у рвању

Председник општине Душко Нединић посетио је данас кадетску репрезентацију Србије у рвању, која се налази на припремама у нашој општини пред предстојеће Европско првенство за кадете које се одржава у периоду од 16.-20. јуна у Бугарској. На припремама учествују и спортисти из рвачког клуба „Змајеви“ Петровац.

Укинита ванредна ситуација на територији општине Петровац на Млави

На данашњој седници Штаба за ванредне ситуације, којом је председавао командант штаба и председник ОО СНС Петровац на Млави Душко Нединић, донета је одлука о укидању ванредне ситуације на територији општине Петровац на Млави.

Мобилни противплавни систем за већу безбедност грађана општине Петровац на Млави

Дана 17.05. 2021.  извршена је испорука противплавног система које је општина Петровац на Млави добила из Буџетског фонда за развој локалних самоуправа Министарства за државну управу и локалну самоуправу.

Одржана седница ОО СНС Петровац на Млави

У четвртак 13. маја 2021. године у великој сали Скупштине општине Петровац на Млави одржана је седница општинског одбора Српске напредне странке Петровац на Млави. Испред Извршног одбора странке присутнима се обратио Александар Јокић координатор за Браничевски и Поморавски округ.

Нединић најавио нове инвестиције

Председник ОО СНС Петровац на Млави је најавио нове инвестицији на територији општине Петровац на Млави. До краја ове године очекује нас:
➡️ почетак радова на изградњи постројења за пречишћавање отпадних вода у Петровцу на Млави (вредност пројекта око 5.5 милиона евра).

Pages