Вести

Свечано отворене 3 новоасфалтиране улице у насељу Велико Лаоле

У петак 15. октобра 2021. године свечано су отворене 3 новоасфалтиране улице у насељу Велико Лаоле. Догађају су присуствовали представници ОО СНС Петровац на Млави на челу са председником Душком Нединићем, као и представници МО СНС Велико Лаоле.

Завршни радови на изградњи пешачке стазе у насељу Ждрело

Укупна вредност овог капиталног пројекта који има за циљ развој туризма на подручју општине Петровац на Млави износи 59.9 милиона динара од којих je 49.9 милиона обезбедило Министарство привреде Владе Републике Србије а преостали износ Општина Петровац на Млави.Траса пешачке стазе простире се од смештаја "Царев

Обилазак радова на путном правцу Петровац на Млави - Добрње

Део руководства ОО СНС Петровац на Млави заједно са члановима МО СНС Добрње обишли су данас радове који се изводе на деоници општинског пута Петровац на Млави – Добрње – Орешковица у дужини од 1200 метара.

Чланови ОО СНС Петровац на Млави обишли завршне радове на асфалтирању улица у Великом Лаолу

У насељу Велико Лаоле у току су завршни радови на асфалтирању 3 улице укупне дужине више од 600 метара. Нови асфалт добиће улице Дунавска, Турски пут и Улица Петра I Карађорђевића.

Глишић, Шапић и Јокић присуствовали скупу ОО СНС Петровац на Млави

Данас је у сали Културно-просветног центра у Петровцу на Млави одржан скуп Општинског одбора Српске напредне странке Петровац на Млави на коме су присуствовали Дарко Глишић председник Извршног одбора, Александар Шапић потпредседник Главног одбора као и Александар Јокић координатор за Браничевски и Поморавски округ С

Завршени радови на изградњи противерозивне бране у насељу Добрње

Руководство ОО СНС Петровац на Млави обишло је данас новоизграђену противерозивну брану у насељу Добрње. У јулу ове године насеље Добрње задесиле су бујичне поплаве услед обилних киша које су падале у периоду између 18-ог и 19-ог јула.

Одржана седница ОО СНС Петровац на Млави

У Великој сали Скупштине општине Петровац на Млави у уторак 07.09.2021. године одржана је седница Општинског одбора Српске напредне странке Петровац на Млави. Седницом је председавао председник ОО СНС Петровац на Млави Душко Нединић, који је и председник општине Петровац на Млави.

Радови на изгадњи пешачке стазе у Ждрелу

Чланови општинског одбора Српске напредне странке Петровац на Млави обишли радове на изградњи пешачке стазе у насељу Ждрело.Укупна вредност овог капиталног пројекта који има за циљ развој туризма на подручју општине Петровац на Млави износи 59.9 милиона динара од којих je 49.9 милиона обезбедило Министарство привре

Pages