Вести

Предата листа "Александар Вучић - За нашу децу." са 2790 потписа подршке грађана

Вечерас су чланови ОО СНС Петровац на Млави предали изборну листу за одборнике у Скупштини општине Петровац на Млави под називом "Александар Вучић - За нашу децу.". Општинској изборној комисији (ОИК) вечерас је предато 2790 потписа.

Наташа Ивановић кандидат за народног посланика испред ОО СНС Петровац на Млави

Директорка ПУ "Галеб" Наташа Ивановић из Петровца на Млави један је од кандидата за народног посланика републичке изборне листе Српске напредне странке "Александар Вучић - За нашу децу."

Велика подршка грађана општине Петровац на Млави за изборну листу Александар Вучић - За нашу децу.

Одмах након расписивања парламентарних избора у просторијама ОО СНС Петровац на Млави велики број грађана је дошао да својим потписом подржи изборну листу Александар Вучић - За нашу децу.

Одржан састанак МО СНС Забрђе

У насељу Забрђе вечерас је одржан састанак месног одбора Српске напредне странке. Поред чланова и симпатизера, састанку је присуствовало и најуже руководство општинског одбора на челу са потпредседником Гораном Ристићем.

ОО СНС Петровац на Млави на свечаном отварању новоасфалтираних путних праваца у насељима Панково и Лесковац

У четвртак 27, фебруара у насељу Панково и у петак 28. фебруара 2020. године у насељу Лесковац свечано су отворени за саобраћај новоасфалтирани путни правци у дужини од 470 и 500 метара. Свечаном отварању је присуствовао ОО СНС Петровац на Млави на челу са председиком Душком Нединићем.

Одржан састанак МО СНС Мелница

У насељу Мелница вечерас је одржан састанак месног одбора Српске напредне странке. Поред чланова и симпатизера, састанку је присуствовало и најуже руководство општинског одбора на челу са председником Душком Нединићем.

Одржан састанк МО СНС Кнежица

У насељу Кнежица вечерас је одржан састанак месног одбора Српске напредне странке. Поред чланова и симпатизера, састанку је присуствовало и уже руководство општинског одбора на челу са потпредседником Гораном Ристићем.

Руководство ОО СНС Петровац на Млави присуствовалу отварању новоасфалтираних улица и тротоара у насељу Табановац

Oтварању новоасфалтираних улица и тротоара у насељу Табановац присуствовало је руководство ОО СНС Петровац на Млави на челу са председником Душком Нединићем. Отворене су за саобраћај новоасфалтирани улице у укупној дужини од 300 метара и тротоар до Основне школе „Света Михајловић“.

Руководство ОО СНС Петровац на Млави на отварању новоасфалтираних путних праваца у насељу Мелница

Данас су у насељу Мелница свечано отворена два новоасфалтирана путна правца у дужини од 1400 метара, који повезује насеља Мелница и Витовница и 170 метара у насељу Мелница.

Председник ОО СНС Петровац на Млави разговарао за грађанима

Душко Нединић председник ОО СНС Петровац на Млави данас је у просторијама СНС разговарао са грађанством општине Петровац на Млави. Велики број грађана данас је у разговору са председником изнео своје проблеме, тешкоће, предлоге, идеје.

Pages