Саопштења

Саопштење ОО СНС Петровац на Млави

Општински одбор Српске напредне странке Петровац на Млави даје апсолутну подршку председнику Александру Вучићу да не подлегне под притисцима оних чији је једини циљ бесрамна жеља за јефтиним политичким поенима, чак и у овим тешким временима за Србију.

ОО СНС Петровац на Млави пружа апсолутну и безрезервну подршку председнику Александру Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке Петровац на Млави пружа апсолутну и безрезервну подршку председнику Републике Србије и Српске напредне странке Александру Вучићу у борби за одбрану државних и националних интереса као и борби за бољу и јачу Србију.

Саопштење ОО СНС Петровац на Млави

Општински одбор Српске напредне странке Петpовац на Млави, даје апсолутну подршку председнику Александру Вучићу у настојању да се обрачуна са свим облицима организованог криминала као и са тајкунима и њиховим медијима, који гледају искључиво лични интерес а не интерес грађана Републике Србије.

Саопштење ОО СНС Петровац на Млави

Општински одбор Српске напредне странке Петровац на Млави најоштрије осуђује насилничко понашање демонстраната у претходна два дана, које се одиграло у неколико градова Србије.

Нова политичка реалност у Петровцу на Млави

Поводом јучерашњих парламентарних избора који су одржани у општини Петровац на Млави данас је конференцију за медије одржао председник општинског одбора СНС Петровац на Млави Душко Нединић и шеф изборног штаба Горан Ристић.