Вести

Свечано отворене 3 новоасфалтиране улице у насељу Велико Лаоле

У петак 15. октобра 2021. године свечано су отворене 3 новоасфалтиране улице у насељу Велико Лаоле. Догађају су присуствовали представници ОО СНС Петровац на Млави на челу са председником Душком Нединићем, као и представници МО СНС Велико Лаоле.
Нови асфалт добили су мештани у улицама Турски пут, Дунавска и у улици Петра I Карађорђевића.
Средства са реализацију ових пројеката у укупном износу од 7.362.000,00 динара са уплаћеним ПДВ-ом обезбедила је локална самоуправа из свог буџета.
"Ово смо обећали пре избора, и без обзира на све околности у којима се налази наша општина, криза је и око короне и око поскупљења свих важних елемената за развој општине почев од струје, гаса и осталог, успели смо да смогнемо снаге и испунимо обећање које смо дали.
Очекујемо да, без обзира на тешке услове у којима се налази и цео свет а наравно и држава Србија и наша општина, у следећој години урадимо још много пројеката по принципу како смо радили и пре, то значи да у временском периоду од 4 године у свакој месној заједници, сваком селу, учинимо неку лепу ствар. Оно што грађани општине Петровац на Млави већ сада могу да виде је и пешачка стаза у Ждрелу, то је пројекат који је захтевао много рада и ја сам посебно срећан што ћемо ускоро да се састанемо и тамо и да славимо отварање те стазе која ће представљати велики туристички инпут за нашу општину. Наш посао је да, без обзира на ситуацију у којој се налазимо, радимо, да се марљиво трудимо, да грађани то виде а данас смо овде и ја сам срећан што су овде присутни грађани задовољни јер ће ово свакако утицати на квалитет живота а што је могло од стране локалне самоуправе да се учини да им буде боље", закључио је председник Нединић.